Stilar

Som Verdandeis köpare väljer du utgångspunkt för interiören till ditt hem bland tre olika stilalternativ. Ditt stilval påverkar bland annat de fasta inventarierna i kök och våtrum, ytmaterial och färger.

Alla stilval utförs med de allra mest högkvalitativa materialen. Köken levereras av italienska Aran, vitvaror av tyska tillverkaren Gaggenau och kakel av Willeroy & Boch som är känt för sin tidlösa design - bara för nämna några.

Strandell

Som tribut till Verdandihusets historia är stilen Strandell dagens version av estetiken i slutet på 1800-talet. Raffinerade mjuka färger möter dekorativa detaljer. Vare sig du möblerar modernt eller antikt, förnimmer du andan av Frithiof Strandell.

Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision

Harmoni

I Verdandihuset möts nutiden och den dekorativa nyrenässansen och din inredningsstil återspeglar mötet mellan svunnen tid och nutid.

Jämfört med den dekorativa stilen Strandell är stilen Harmoni neutralare, mera avskalad och rätlinjig, men ändå inte lika avskalad som modernismen.

Om du gillar tidlös stämning och lager i inredningen, välj Harmoni.

Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision

Modern

Om du vill lyfta fram det gamla dekorativa huset genom starka kontraster, välj Modern som inredningsstil.

Ljusa ytor, raka linjer, svart och grafiskt grått som effektfärger.

I den heliga enkelheten ingår som kronan på verket några ursprungsdetaljer, vars krumelurer förstärker det okonstlade eleganta intrycket.

Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision Konstnärens vision