Tyylit

Verdandin ostajana valitset kotisi lähtökohtaisen sisustustyylin kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta. Tyylivalintasi vaikuttaa mm. keittiön ja kosteiden tilojen kiintokalusteisiin, pintamateriaaleihin sekä väreihin.

Kaikki tyylit toteutetaan vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Keittiöt toimittaa italialainen Aran, kodinkoneet saksalainen huippuvalmistaja Gaggenau ja kaakelit ajattomasta designistaan tunnettu Willeroy & Boch – vain muutamia mainittakoon.

Strandell

Tribuuttina Verdandin talon historialle, Strandell-tyyli on tämän päivän versio 1800-luvun lopun estetiikasta. Hienostuneita pehmeitä värejä täydentävät koristeelliset yksityiskohdat. Kalustatpa modernisti tai antiikilla, Frithiof Strandellin vibat ovat läsnä.

Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva

Harmonia

Verdandin talossa koristeellinen uusrenessanssi kohtaa nykypäivän, ja sisustustyylisi voi hyvin heijastella tätä vanhan ja uuden liittoa.

Koristeelliseen Strandell-tyyliin verrattuna Harmonia-tyyli on neutraalimpaa, riisutumpaa ja suoraviivaisempaa, muttei aivan pelkistettyyn modernismiin asti.

Jos pidät iättömästä tunnelmasta ja sisustuksen kerroksellisuudesta, valitse Harmonia.

Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva

Moderni

Kun haluat alleviivata wanhan talon koristeellisuutta kunnon kontrastilla, valitse sisustustyyliksi Moderni.

Vaaleita pintoja, suoria linjoja, tehosteena voimakasta mustaa ja graafista harmaata.

Pyhän yksinkertaisuuden kruunaavat muutamat alkuperäiset yksityiskohdat, joiden krumeluurit vain voimistavat eleettömän eleganttia vaikutelmaa.

Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva Havainnekuva